Ale!

8011 Poistoerä

90.00  sis alv. 24%

Vertaile Ole hyvä ja kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): 8011 Osasto:

Kuvaus

Hyvä istuvuus erilaisiin jalan malleihin solkien avulla. Sopii erinomaisesti esim. keittiötyöhön.

Toimitusaika on normaalisti 1-3 viikkoa.

8000-sarjasta löydät suosituimmat mallimme. Sarjan jalkineissa on miellyttävä iskunvaimennus. Pohja tukee nilkkaa ja sillä on hyvät kitkaominaisuudet niin kostealla kuin kuivalla pinnalla. Sarjan malleissa on lisäksi irroitettava, pestävä pohjallinen.

Solkikiinnitys kengän päällisessä helpottaa jalkineen käyttöä. Remmin avulla jalka pysyy oikeassa kohdassa kengässä. Jalkine sopii niin matalaan, kapeaan kuin leveäänkin jalkaan. Solkia ei tarvitse avata jalkineita pukiessa tai riisuessa.

Lisätiedot

Koko

, , , , , , , , , , , ,

8011 Värivaihtoehdot

, , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “8011 Poistoerä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jalkineiden koon arviointiin voit käyttää apunasi alla olevaa kokotaulukkoa. Mittaa jalkaterän pituus seisten ja lisää mittaan 0,5 cm käyntivara.

Kokotaulukko:

34 = 22,6 cm
35 = 23,3 cm
36 = 24 cm
37 = 24,7 cm
38 = 25,3 cm
39 = 26 cm
40 = 26,7 cm
41 = 27,3 cm
42 = 28 cm
43 = 28,7 cm
44 = 29,3 cm
45 = 30 cm
46 = 30,7 cm

Naisten avokkaiden koot:

3 = 23,7 cm
3,5 = 24,1 cm
4 = 24,6 cm
4,5 = 25 cm
5 = 25,4 cm
5,5 = 25,9 cm
6 = 26,3 cm
6,5 = 26,7 cm
7 = 27,1 cm
7,5 = 27,5 cm
8 = 28,0 cm

Promena jalkineiden nahkaiset päälliset on PU-käsitelty, mikä tarkoittaa että pinta on vettä ja likaa hylkivää. Jos roiskeita ja likaa päälliseen tulee, voidaan ne pyyhkiä pois mietoon saippuaveteen kostutetulla nihkeällä liinalla.

Kostealla puhdistettu jalkine pyyhitään välittömästi kuivalla liinalla ja annetaan lopun kosteuden haihtua jalkineesta huoneenlämmössä. Sisäpohjallisia kannattaa säännöllisesti pestä. Ne on irrotettavat ja ne kestävät konepesun +40 asteessa. Puhtaalla ja kuivalla jalkineen pinnalla voidaan käyttää kiilloketta, joka estää likaa tarttumasta ja helpottaa seuraavaa puhdistusta

Nahkajalkineita ei pidä säilyttää tiiviissä muovipussissa. Säännöllinen jalkineiden ”tuuletus” pitää kengät raikkaina. Kenkien hoito-ohjeet tulevat myös aina toimittamiemme jalkineiden mukana kenkälaatikossa, joten niitä ei tarvitse ulkoa muistaa.

Monia 8000-sarjan jalkineitamme on mahdollista hankkia myös erillisellä pesumateriaalilla Giardiinilla. Tällöin koko kengän peseminen pesukoneessa korkeassa lämpötilassa ja esimerkiksi DEKO-pesu on mahdollista

Toimitus ja virhetakuu

Toimitusaikamme on normaalisti 2-3 viikkoa. Kengät valmistetaan tilauksesta. Mikäli tilaamaasi mallia ja kokoa löytyy varastostamme, toimitusaika nopeutuu. Toimitamme kotimaahan normaalilla postituskululla, ulkomaille toimitettaessa erillinen lisäkulu.

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai osoitteen perusteella lähimpään Postin noutopisteeseen. Saat sähköpostin tai tekstiviestin puhelimeesi, kun tilauksesi on noudettavissa Postista. Jos olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä,  et tarvitse rahaa pakettia vastaanottaessa.

Käyttämättömät työjalkineet voi vaihtaa tai palauttaa kahden viikon kuluessa toimituksesta. Lisätietoja saat soittamalla tehtaalle numeroon 040 7506750.

Mahdollisen raaka-aine- tai työvirheen ilmetessä työjalkineet korjataan tai vaihdetaan vastaaviin uusiin vuoden sisällä ostopäivästä. Virheelliset työkengät tulee aina palauttaa ensin tehtaalle. Takuuasioissa ota yhteyttä tehtaalle p. 040 7506750.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paybyway Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paybyway Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.Paybyway Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paybyway Oy (2486559-4)
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta
Puhelin: 029 3005051
www.maksukaista.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paybyway Oy (2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskutus- ja osamaksupalvelu

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Jousto.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Jouston kanssa, joka on DFC Nordic Oy:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 2000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Jousto Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä on 14vrk päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Jousto Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot
Asiakastietojen tallentaminen

Katso henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

Liittyvät tuotteet