Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Puhdistus- ja hoito-ohjeet

Promena jalkineiden nahkaiset päälliset on PU-käsitelty, mikä tarkoittaa että pinta on vettä ja likaa hylkivää. Jos roiskeita ja likaa päälliseen tulee, voidaan ne pyyhkiä pois mietoon saippuaveteen kostutetulla nihkeällä liinalla.

Kostealla puhdistettu jalkine pyyhitään välittömästi kuivalla liinalla ja annetaan lopun kosteuden haihtua jalkineesta huoneenlämmössä. Sisäpohjallisia kannattaa säännöllisesti pestä. Ne on irrotettavat ja ne kestävät konepesun +40 asteessa. Puhtaalla ja kuivalla jalkineen pinnalla voidaan käyttää kiilloketta, joka estää likaa tarttumasta ja helpottaa seuraavaa puhdistusta

Nahkajalkineita ei pidä säilyttää tiiviissä muovipussissa. Säännöllinen jalkineiden ”tuuletus” pitää kengät raikkaina. Kenkien hoito-ohjeet tulevat myös aina toimittamiemme jalkineiden mukana kenkälaatikossa, joten niitä ei tarvitse ulkoa muistaa.

Monia 8000-sarjan jalkineitamme on mahdollista hankkia myös erillisellä pesumateriaalilla Giardiinilla. Tällöin koko kengän peseminen pesukoneessa korkeassa lämpötilassa ja esimerkiksi DEKO-pesu on mahdollista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *