Jalkineinfo

Jalkineinfo

Jalkojesi hyvinvointia varten

Meillä Promena jalkineiden valmistuksessa on aina ollut lähtökohtana jalkojen hyvinvointi vaativissakin työolosuhteissa. Saamamme asiakaspalautteen ja kokemuksen kautta olemme kehittäneet jalkineemme suomalaisille sopiviksi nykypäivän työjalkineille asetetut suositukset huomioiden. Promena jalkineet sopivat sekä työhön että vapaa-ajan käyttöön. Meiltä löydät monia sekä miehille että naisille sopivia jalkinevaihtoehtoja umpikärkisistä ja avokärkisistä malleistamme.

Näyttävästä Promena -mallistosta löytyvät omien mieltymystesi mukaiset kengät halusitpa sitten hillittyä mustaa, tyylikkäitä väriyhdistelmiä tai vaikkapa kimallusta jalkineisiisi. Runsas valikoimamme sekä työntekijöidemme asiantuntijuus varmistavat onnistuneen jalkinevalinnan. Oman tehtaamme avulla pystymme myös tarvittaessa tekemään yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin asiakkaiden jalkaongelmiin ja –vaivoihin.

Useimpia mallejamme on saatavana myös ESD-suojattuna. Tällä tarkoitetaan staattisen sähkön purkamista kehista puolijohtavaan lattiaan. ESD-jalkineiden avulla pystytään tehokkaasti suojaamaan esimerkiksi elektronisia laitteita ja komponentteja.

Yksityiskohtaisesti harkittu kokonaisuus

Promenan periaatteena on, että jalkine sovitetaan jalalle – ei päinvastoin. Näin tärkein eli lesti on sisäsivuiltaan suomalaiselle jalalle sopiva, suora ja riittävän tilava. Samalla se tarjoaa vapautta myös varpaille.

1. Työjalkineen tulee olla kestävä ja helppohoitoinen. Promenan päälliset ovat polyuretaanilla päällystetty, likaa ja vettä hylkivää nahkaa. Puhdistus sujuu vaivattomasti kostealla sienellä tai kankaalla.

2. Kuitukankainen vuori päällisen sisä-puolella antaa kengälle ryhdikkyyttä kovassakin käytössä.

3. Polyuretaanivaahdosta valettu pohja antaa hyvän tuen nilkalle, välttäen jalan virheasentoa

4. Pohjan pehmeä, korkeakitkainen materiaali ja sivustaan avoin kuviointi antavat pitävän otteen lattiapinnoista. Lisäksi liukastumisvaaraa vähentää koron viistottu takaosa, joka lisää lattiaan osuvaa pinta-alaa.

5. Lesti on suomalaiseen jalkaan suunniteltu sisäsivultaan suora ja riittävän tilava.

6. Päälliset on valmistettu aidosta nahasta.

7. Anatomisesti muotoiltu sisäpohja tukee jalan kaaria ja vaimentaa niveliin kohdistuvia tärähdyksiä jokaisella askeleella. Pohjavuorien kantiolla ja kärjellä on kovaa kulutusta kestävä ja helposti puhdistettava pinta. Irtopohjalliset voidaan pestä vaikka pesukoneessa.

8. Joustava ja kulutusta kestävä polyuretaanista valmistettu pohja on valettu suoraan kiinni päälliseen.

Puhdistus- ja hoito-ohjeet

Promena jalkineiden nahkaiset päälliset on PU-käsitelty, mikä tarkoittaa että pinta on vettä ja likaa hylkivää. Jos roiskeita ja likaa päälliseen tulee, voidaan ne pyyhkiä pois mietoon saippuaveteen kostutetulla nihkeällä liinalla.

Kostealla puhdistettu jalkine pyyhitään välittömästi kuivalla liinalla ja annetaan lopun kosteuden haihtua jalkineesta huoneenlämmössä. Sisäpohjallisia kannattaa säännöllisesti pestä. Ne on irrotettavat ja ne kestävät konepesun +40 asteessa. Puhtaalla ja kuivalla jalkineen pinnalla voidaan käyttää kiilloketta, joka estää likaa tarttumasta ja helpottaa seuraavaa puhdistusta

Nahkajalkineita ei pidä säilyttää tiiviissä muovipussissa. Säännöllinen jalkineiden ”tuuletus” pitää kengät raikkaina. Kenkien hoito-ohjeet tulevat myös aina toimittamiemme jalkineiden mukana kenkälaatikossa, joten niitä ei tarvitse ulkoa muistaa.

Monia 8000-sarjan jalkineitamme on mahdollista hankkia myös erillisellä pesumateriaalilla Giardiinilla. Tällöin koko kengän peseminen pesukoneessa korkeassa lämpötilassa.

Löydä kokosi

Jalkineiden koon arviointiin voit käyttää apunasi alla olevaa kokotaulukkoa. Mittaa jalkaterän pituus seisten ja lisää mittaan 0,5 cm käyntivara.

Kokotaulukko:

34 = 22,6 cm
35 = 23,3 cm
36 = 24 cm
37 = 24,7 cm
38 = 25,3 cm
39 = 26 cm
40 = 26,7 cm
41 = 27,3 cm
42 = 28 cm
43 = 28,7 cm
44 = 29,3 cm
45 = 30 cm
46 = 30,7 cm

Naisten avokkaiden koot:

3 = 23,7 cm
3,5 = 24,1 cm
4 = 24,6 cm
4,5 = 25 cm
5 = 25,4 cm
5,5 = 25,9 cm
6 = 26,3 cm
6,5 = 26,7 cm
7 = 27,1 cm
7,5 = 27,5 cm
8 = 28,0 cm